Salta el menú de navegació i ves al contingut

EROSKI CONSUMER, el diari del consumidor

Cercador

logotip de fundació

Canals d’EROSKI CONSUMER


Estàs en la següent localització: Portada > Edició impresa >

Aquest text ha estat traduït per un sistema de traducció automàtica. Més informació, aquí.

Les dades, informacions, interpretacions i qualificacions que apareixen en aquesta informació corresponen exclusivament al moment en què es van realitzar i tenen, per tant, una vigència limitada.

: Moltes diferències en absorció i protecció davant la humitat

En síntesi

 • S'han analitzat sis bolquers talla Maxi per a bebès de 9 a 15 quilograms de pes, vàlids per a nens i nenes. Dodot Excel, els més cars, surten a 51 pessetes cada un mentre que Nivex i Moltex Suprema, els més barats, costen 36 pessetes cada un.
 • Quatre són globalment satisfactoris (en ordre decreixent de qualitat: Dodotis, Dodot Ultraseco, Moltex Suprème i Dodot Excel), un és correcte (Monbebé) i un altre deficient (Nivex).
 • Nivex i Monbebé absorbeixen menys del que es creu necessari en un bolquer de talla Maxi. A Nivex l'absorció va ser insuficient tant en l'ús diürn com en el nocturn i per a tots dos sexes. A Monbebé ho va ser només en l'ús nocturn en configuració nena. Es va comprovar que Nivex i Monbebé tenen menys material superabsorbent que els altres bolquers.
 • La protecció davant la humitat (es va mesurar una vegada assolida a cada bolquer la seva capacitat màxima d'absorció) va ser satisfactòria a Dodotis, Moltex i Nivex, i correcta a Dodot Excel, mentre que a Monbebé i Dodot Ultraseco era baixa en l'ús diürn de la configuració nen.
 • Dodotis i Dodot Ultraseco són els més confortables, sobretot pel seu baix pes i l'espessor.
 • La millor relació qualitat-preu és Dodotis (38 pessetes la unitat), el bolquer de més qualitat, tot i que Moltex Suprème (36 pessetes) també és interessant.

TAULA COMPARATIVA

Paginació dins d’aquest contingut

Estàs en la següent localització: Portada > Edició impresa >

Les dades, informacions, interpretacions i qualificacions que apareixen en aquesta informació corresponen exclusivament al moment en què es van realitzar i tenen, per tant, una vigència limitada.

Aprendre idiomes en grans acadèmies : Moltes diferències en absorció i protecció davant la humitat

Aprendre un nou idioma comporta un esforç considerable i una inversió de temps i diners abundant. L'elecció del mètode d'ensenyament serà una de les claus que condicionarà que l'aprenentatge tingui èxit.

Bai n by

 • Idiomes: anglès i euskera.
 • Horaris: de dilluns a divendres, de 8.00 a 22.00; dissabtes, de 10.00 a 14.00.
  Mètodes d’aprenentatge. Consta de cinc cursos: iniciació, elemental, intermedi, avançat i top level. L’alumne aprèn mitjançant un programa adaptat a les seves necessitats, diferent del d’altres estudiants, combinant sessions multimèdia, tutories especialitzades i classes de conversa. No és necessari anar a l’acadèmia: hi ha la possibilitat del teleaprenentatge, mitjançant l’ordinador. La durada de cada curs és d’entre 6 i 8 mesos.
 • Tarifes: 195.000 pessetes per curs, matrícula inclosa, a realitzar en 6-8 mesos.
 • Garantia de resultats: Es paga per resultats, no per nombre d’hores. Si estudiant tres o quatre hores setmanals l’alumne no assoleix l’objectiu en el termini previst, podrà seguir tantes hores com siguin necessàries fins i a aconseguir-ho. Això es garanteix mitjançant un contracte.
 • Descomptes: promocions puntuals amb un 15% de descompte sobre la tarifa vigent. Una setmana de prova gratuïta sense compromís per a familiars i amics d’alumnes. Descompte del 10% -15% a empleats de determinades empreses i col·lectius.

Bla Bla n Company

 • Idiomes: anglès, francès, alemany, euskera i espanyol per a estrangers.
 • Horari: de dilluns a divendres, de 8.00 a 22.00; dissabtes, de 10.00 a 14.00.
  Mètode d’aprenentatge. Hi ha cinc cursos: principiant, elemental, intermedi, avançat i domini, cada un dividit en sis etapes. S’avalua el nivell de l’estudiant i aquest es marca un objectiu. Recomanen assistir a classe quatre hores per setmana: tres a la sala multimèdia i una amb el professor natiu. Així se supera cada curs en el termini estipulat, que és de vuit mesos. La durada dels cursos d’euskera i alemany és superior en alguns nivells.
 • Garantia de resultats: si no s’assoleix l’objectiu anant a classe el nombre d’hores mínim que indica el centre per a aquells vuit mesos, no es tornen els diners, però s’allarga el termini d’aprenentatge en uns altres quatre mesos. Si fins i tot després d’aquest període no se supera el curs, havent assistit les hores recomanades, l’alumne pot continuar en el curs fins que l’aprovi. Garantit mitjançant contracte.
 • Descomptes:

Cambridge

 • Idiomes: anglès.
 • Horari: de dilluns a divendres, de 9.00 a 21.00; dissabtes, de 9.00 a 14.00.
  Mètode d’aprenentatge: Després d’efectuar la prova d’accés per determinar els seus coneixements, l’alumne entra en un dels set nivells. Combinen classes presencials en les que professors natius expliquen la gramàtica, amb sessions a la sala multimèdia i encounters o classes de conversa. El termini per superar cada nivell és de dos anys, encara que es pot ampliar tres mesos.
 • Garantia de resultat: Hi ha un termini de dos anys per acabar el curs, però es pot ampliar fins a tres mesos més.
 • Descomptes: La peculiaritat d’aquesta acadèmia resideix en els seus descomptes. Si diversos alumnes comparteixen el compte bancari on es domicilia el pagament del finançament, estalvien a la matrícula i se’ls rebaixa l’import del curs i, per tant, de les mensualitats. Com més alumnes per compte, menys mensualitat. Però si algun d’ells decideix deixar el curs, augmenta la quota per a les persones amb qui compartia el compte. A més, qui finalitza el curs abans dels dos anys previstos pot traspassar la seva plaça a una altra persona. Aquesta no pagaria matrícula, només les mensualitats. A més, els qui es beneficien d’aquests descomptes han de compartir part del material que l’acadèmia lliura als estudiants. Es tracta de descomptes una mica embolicats, per la qual cosa convé informar-se bé al centre.

Opening School of English

 • Idiomes: anglès.
 • Horari: de dilluns a divendres, de 8.00 a 22.00; dissabtes, de 10.00 a 14.00.
  Mètode d’aprenentatge. Hi ha quatre cursos: Beginners, Intermediate, Advanced i Master, amb 15 nivells en total. S’aprèn mitjançant sessions individuals en una sala multimèdia, tutories amb professors i classes en grups reduïts.
 • Descomptes: Curs de sis nivells per a aturats, que es realitza en 24 mesos, amb un descompte de 50.000 pessetes i un import final de 253.000 pessetes. Condicions similars per a posseïdors de la targeta Blue Joven (BBVA) menors de 26 anys. Si mitjançant un alumne del centre se n’inscriu un de nou, es descompten 25.000 pessetes al nou estudiant i l’alumne rep un obsequi.

Wall Street Institute

 • Idiomes: anglès.
 • Horari: de dilluns a divendres de, 8.00 a 22.00; dissabtes, de 10.00 a 14.00.
  Mètode d’aprenentatge: Hi ha sis etapes, amb un total de 17 nivells. Les classes es divideixen en sessions individuals a la sala multimèdia i posteriors en lliçons en grup amb un professor natiu. Quan un alumne assisteix al centre, realitza un examen que estableix el seu coneixement d’anglès. Després, ell mateix marca un objectiu i al centre li indiquen quants cursos ha de superar i el nombre d’hores per setmana que ha d’anar a classe. El termini màxim per realitzar un curs és de 12 mesos. Els alumnes que ho volen poden realitzar l’examen TOIEC. Es tracta d’una certificació externa al centre per acreditar el nivell assolit.
 • Garantia de resultats: es comprometen, per mitjà d’un contracte, a tornar els diners a les persones que, després d’haver assistit a classe el nombre d’hores fixades pel centre, no aconsegueixen el resultat previst.
 • Descomptes: promocions puntuals, acords amb col·lectius (col·legis mèdics i d’advocats, posseïdors de la targeta Club Lector 10), acords amb empreses, funcionaris, universitats…

Paginació dins d’aquest contingut

Et pot interessar:

Infografies | Fotografies | Investigacions