El més vist en xarxes socials

Tota l'actualitat sobre els temes que més t'interessen en les nostres xarxes socials! Segueix-nos a Facebook i a Twitter.
1 Gener de 2019
Img internet listado 933

El més vist en xarxes socials

FACEBOOK:

/imgs/20190101/frutossecos.jpg

La fruita seca amb més i menys calories. Presenten un perfil nutricional molt interessant i ens poden ajudar a controlar el pes corporal. La fruita seca és la nostra aliada si sabem quanta n’hem de consumir i com ho hem de fer. Per això, convé conèixer quines són les que aporten més calories i les que n’aporten menys. Les nous de Macadàmia, per exemple, estan en el primer grup i les castanyes, en el segon. T’agradaria saber quina és la densitat calòrica dels pinyons, els pistatxos, els anacards o les avellanes?

FACEBOOK:

/imgs/20190101/ocho_alimentos.jpg

Vuit aliments per a cuidar els músculs (de manera saludable) . Prendre oli d’oliva, prendre unes nous i uns cacauets tres vegades a la setmana, beure llet sencera o no girar l’esquena a l’ou són alguns dels hàbits que ajuden a mantenir els músculs sans mitjançant l’alimentació. Menjar peix blau, carn de pollastre o gall dindi, fruites i verdures en abundància i evitar el pa blanc també suma punts.

TWITTER

/imgs/20190101/dieta.jpg

Mengem prou llegums? Pèsols, llenties, faves, cigrons i mongetes són alguns dels llegums més consumits a Espanya, encara que els últims anys en prenem menys dels que recomanen els especialistes: entre dues i quatre racions a la setmana.