De gran vull ser xef

La cuina pot ser divertida, només cal posar-hi una mica d'imaginació. Anima't a preparar en família plats senzills, saludables I originals.
1 Gener de 2019
Img bebe 2 listado

De gran vull ser xef

Ensenyeu-nos la vostra obra, família:

 1. Seguiu les instruccions de la recepta “Pizza de fruites amb salsa de formatge”.
 2. Feu una foto al plat acabat.
 3. Compartiu-ho al nostre Facebook/Eroskiconsumer amb el nom de la recepta seguit de #Imaginefood i etiqueteu-hi tres amics o amigues.
 4. Els plats que més s’assemblin a l’original… els publicarem en aquesta revista!

Hola! Soc Rocío Navarro i estudio tercer cicle de Primària a l’escola Virgen de la Cabeza d’Andújar (Jaén).

/imgs/20190101/153130440352.jpg

Us presento la meva recepta: PIZZA DE FRUITES AMB SALSA DE FORMATGE, finalista en la 2a edició d’Imagine Food – 2016

Imagina una recepta. CONCURS “IMAGINE FOOD”

Aconseguir que els nens mengin verdura, peix i fruita pot ser de vegades complicat. Per això, la Fundació Eroski va crear el concurs interescolar Imagine Food, dirigit a alumnes de primària per a conscienciar sobre la importància de portar una alimentació equilibrada i saludable alhora que els nens es diverteixen. En aquest concurs els estudiants dibuixen receptes originals i saludables i les 30 finalistes són interpretades pel xef Peio Gartzia i recollides en el llibre Imagine Food. En breu començarà una nova edició, així que si voleu que la vostra escola hi participi, estigueu atents al web: www.imaginefood.escueladealimentacion.es

Puja-ho a Facebook/Eroskiconsumer i comparteix la teva creació*

/imgs/20190101/pizza.jpg

INGREDIENTS (4 persones):

 • 1 base de pizza
 • 100 g de crema de formatge
 • 1 kiwi
 • 50 g de maduixes
 • 50 g de raïm
 • 10 g de nabius

PREPARACIÓ:

Amb l’ajuda d’un adult, cuinem la base de pizza al forn a 180 °C durant 10 minuts fins que estigui prou cruixent. La traiem del forn i esperem que es refredi abans de col·locar-hi els ingredients. A continuació, untem tota la superfície de la pizza amb la crema de formatge i a sobre hi posem el kiwi pelat i trossejat, les maduixes rentades i tallades en rodanxetes i el raïm rentat i tallat per la meitat. Als espais que quedin, disposem els nabius rentats. Servim aquesta fantàstica pizza per a les postres o per berenar tallada en triangles, de manera que sigui fàcil de menjar-la amb les mans ben netes, les millors eines per a assaborir-la. Has tastat mai una pizza de fruites tan deliciosa com aquesta?

 • Les fotos que revelin imatges de persones, així com les dades identificatives dels participants, s’integraran en el fitxer el responsable del qual és EROSKI S. COOP, per al compliment de les finalitats indicades més amunt, i les mantindrà en el seu fons d’arxiu mentre desenvolupi accions promocionals d’aquest tipus. Si les dades proporcionades identifiquessin un menor d’edat, la seva publicació requerirà l’autorització per part del pare, mare o tutor legal, el consentiment del qual serà comprovat per part d’Eroski Consumer de manera efectiva. Tot participant podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, revocar el seu consentiment, oposar-se al seu tractament, limitar-lo i/o sol·licitar la portabilitat de les seves dades, a través de dpo@eroski.es, o adreçant-se a l’Equip DPO d’EROSKI S. COOP. Bº San Agustin s/n- 48230 Elorrio (Biscaia).