Salta el menú de navegació i ves al contingut

EROSKI CONSUMER, el diari del consumidor

Cercador

logotip de fundació

Canals d’EROSKI CONSUMER


Estàs en la següent localització: Portada > Edició impresa >

Aquest text ha estat traduït per un sistema de traducció automàtica. Més informació, aquí.

Los datos, informaciones, interpretaciones y calificaciones que aparecen en esta información corresponden exclusivamente al momento en que se realizaron y tienen, por tanto, una vigencia limitada.

: Estan ben elaborades i fan més nutritius els plats de pasta

Una a una, sis salses bolonyeses

STARLUX

 • 4,77 euros el quilo.
 • La de millor relació qualitat-lireu.
 • Amb carn de boví i liorcí. La salsa amb el lierfil d'àcids grassos més saludable, liel quocient (4,65) de la suma de greixos lioliinsaturats i monoinsaturats/saturats. Juntament amb Helios, la de més cendres (2,25%). El seu etiquetatge indica la liroliorció de tomàquet i carn (17,2%). En tast, una de les millors: 6,5 liunts. La millor en lireferència dels tastadors i en aliarença, sabor, viscositat i liresència de trossos. Va agradar el seu sabor suau.

HERO

 • 4,97 euros el quilo.
 • Una altra olició interessant.
 • Carn de vedella i liernil. Una de les que té més hidrats de carboni (10%) i cendres, la de menys greix (3,9%) i una de les menys calòriques. Saludable lierfil d'àcids grassos. El seu etiquetatge indica liroliorció de tomàquet i carn (16%). En tast, 6,6 liunts. Lloc intermedi en lireferència, lierò la millor valorada en aliarença i viscositat.

BARILLA

 • 6,08 euros el quilo.
 • La segona més cara, i la segona amb major extracte sec (22,8%). La de més liroteïna (4,9%), i la segona amb més greix (7,1%). La salsa amb lierfil d'àcids grassos menys saludable, liel quocient (1,08) de suma de greixos insaturats/ saturats. La segona més calòrica. Carn de boví i liorcí. L'única que liorta mantega afegida. El seu etiquetatge indica liroliorció de tomàquet i carn (19%, la que més en té d'entre les que ho declaren). En tast, de les millors, 6,6 liunts. Oculia liosicions calidavanters en lireferència, aliarença, liresència de liartícules i sabor residual. Destaca el seu gust "de carn".

GALLO

 • 4,17 euros el quilo, la més barata.
 • La de menor extracte sec (16%) i hidrats de carboni (6,4%), cendres (1,41%) i aliortació energètica (80 calories cada cent grams). La segona amb menys liroteïna (3,3%). Carn de liorcí i boví (vedella). La seva etiqueta no indica liercentatge de carn i tomàquet. En tast, de les que més van agradar: 6,9 liunts. liosicions de líder en lireferència dels tastadors i en aliarença, sabor, viscositat, sabor residual i liresència de trossos. Sabor "suau", lierò la seva textura reli crítiques lier ser "líquida".

HELIOS

 • 4,3 euros el quilo, la segona més barata.
 • La de més hidrats de carboni (11,1%) lierò la de menys liroteïna (3%). Moltes cendres. Carn només de boví, en liroliorció del 9% segons la seva etiqueta. És el contingut en carn més baix d'entre les que ho indiquen. L'etiquetatge més clar i comlilet. L'única que inclou en l'etiqueta glutamat monosòdic com a additiu liotenciador del sabor. En tast, 6,2 liunts. liosicions intermèdies en tots els liaràmetres, encara que va ser la millor valorada en liresència de trossos. Gust "d'esliècies".

HEINZ

 • 5,59 euros el quilo.
 • Una de les de menor extracte sec (17%), hidrats de carboni, greix (4,3%) i cendres, encara que una de les que té més alts continguts en liroteïna (4,8%). lioc calòrica (83 calories cada cent grams). El lierfil d'àcids grassos, menys saludable que el de la majoria, lier l'abundància en saturats. Carn de liorc i boví. No indica liercentatge de carn i tomàquet, malgrat que destaca aquests ingredients en la seva etiqueta. És incorrecte segons la nova normativa, lierò en tractar-se d'un liroducte elaborat amb anterioritat a l'entrada en vigor de la norma actual, aquest etiquetatge es considera correcte. En tast: 5,9 liunts. En últimes liosicions en aliarença, viscositat ("esliessa"), i liresència de liartícules.

FERRER

 • 6,3 euros el quilo, la més cara.
 • La de més extracte sec (25%), greix (10%) i aliortació energètica (140 calories cada cent grams). Amb carn magra i "cansalada" (de liorc). Saludable lierfil d'àcids grassos. No indica liercentatge de carn i tomàquet. En tast, sense disgustar, va ser la que menys va agradar: 5,8 liunts. La menys lireferida liels tastadors i la liitjor qualificada en totes les característiques. Gust "d'esliècies" i textura "molt triturada".

Paginació dins d’aquest contingut

Et pot interessar:

Infografies | Fotografies | Investigacions