DE GRAN VULL SER XEF

LA CUINA POT SER DIVERTIDA, NOMÉS CAL POSAR-HI UNA MICA D'IMAGINACIÓ. ANIMA'T A PREPARAR EN FAMÍLIA PLATS SENZILLS, SALUDABLES I ORIGINALS.
1 Febrer de 2019
Img bebe 2 listado

DE GRAN VULL SER XEF

Ensenyeu-nos la vostra obra, família:

/imgs/20190201/menu.jpg

 1. Seguiu les instruccions de la recepta Unibertsoa (L’espai) amb Salsa Quètxup.
 2. Feu una foto al plat acabat.
 3. Compartiu-ho al nostre Facebook/Eroskiconsumer amb el nom de la recepta seguit de #Imaginefood i etiqueteu tres amics o amigues.
 4. Els plats que s’assemblin més a l’original… els publicarem en aquesta revista!

Hola! Em dic Irati Unamuno i estudio segon cicle de Primària a Arizmendi Ikastola Gazteluondo, d’Arrasate/Mondragón (Guipúscoa).

Us presento la meva recepta: UNIBERTSOA (L’ESPAI) AMB SALSA QUÈTXUP, Finalista en la 2a edició d’Imagine Food – 2016

Imagina’t una recepta. CONCURS “IMAGINE FOOD”

Aconseguir que els nens mengin verdura, peix i fruita pot ser de vegades complicat. Per això, la Fundació Eroski va crear el concurs interescolar Imagine Food, dirigit a alumnes de primària per a conscienciar sobre la importància de portar una alimentació equilibrada i saludable alhora que els nens es diverteixen. En aquest concurs els estudiants dibuixen receptes originals i saludables i les 30 finalistes són interpretades pel xef Peio Gartzia i recollides en el llibre Imagine Food. En breu començarà una nova edició, així que si voleu que la vostra escola hi participi, estigueu atents al web: www.imaginefood.escueladealimentacion.es

Puja-ho a Facebook/Eroskiconsumer i comparteix la teva creació*

INGREDIENTS (4 persones):

 • 50 g pa de motlle
 • 4 formatgets Babybel
 • 100 g de formatge crema
 • 30 g de pastanaga rallada
 • 4 olives farcides
 • 50 g de pebrots per a decorar
 • 40 g de quètxup
 • 1 taronja

PREPARACIÓ:

Tallem el pa de motlle en forma de coets i els untem amb formatge crema. Hi col·loquem unes finestretes d’olives farcides i… llestos per a enlairar-se! Pinta la punta del coet amb salsa quètxup i col·loca trossets de taronja i de fruites variades pel plat, imitant les estrelles petites (també es poden posar puntets de melmelada). Les pastanagues ratllades i els pebrots seran el foc de la part de darrere del coet. Amb un formatge rodó, de tipus Edam, muntem una lluna amb foradets. Fem l’astronauta amb pa i el seu casc, amb formatget. Ja només falta unir l’astronauta al coet amb pastanaga rallada, que no es perdi! Per descomptat, és un espai molt sa i divertit per als nostres petits astronautes.

/imgs/20190201/espacio.jpg

 • Les fotos que revelin imatges de persones, i les dades identificatives dels participants, s’integraran en el fitxer el responsable del qual és EROSKI S. COOP, per al compliment de les finalitats indicades més amunt, i les mantindrà en el seu fons d’arxiu mentre desenvolupi accions promocionals d’aquest tipus. Si les dades proporcionades identifiquessin un menor d’edat, la seva publicació requerirà l’autorització per part del pare, mare o tutor legal, el consentiment del qual serà comprovat per part d’Eroski Consumer de manera efectiva. Tot participant podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, revocar el seu consentiment, oposar-se al seu tractament, limitar-lo i/o sol·licitar la portabilitat de les seves dades, a través de dpo@eroski.es, o adreçant-se a l’Equip DPO d’EROSKI S. COOP. Bº San Agustin s/n- 48230 Elorrio (Biscaia).