DE GRAN VULL SER XEF

LA CUINA POT SER DIVERTIDA, NOMÉS CAL POSAR-HI UNA MICA D'IMAGINACIÓ. ANIMA'T A PREPARAR EN FAMÍLIA PLATS SENZILLS, SALUDABLES I ORIGINALS.
1 Novembre de 2018
Img bebe 2 listado

DE GRAN VULL SER XEF

Ensenyeu-nos la vostra obra, família:

/imgs/20181101/ensaladilla1.jpg

 1. Seguiu les instruccions de la recepta “El senyor amanida russa i la senyora amanida russa amb salsa maionesa”.
 2. Feu una foto al plat acabat
 3. Compartiu-lo al nostre Facebook/Eroskiconsumer amb el nom de la recepta seguit d’#Imaginefood i etiqueteu-hi tres amics o amigues.
 4. Els plats que s’assemblin més a l’original… els publicarem en aquesta revista!

Em dic Daniela Viyuela i estudio segon cicle de Primària a l’escola Madres Concepcionistas (Burgos).

Us presento la meva recepta: EL SENYOR AMANIDA RUSSA I LA SENYORA AMANIDA RUSSA AMB SALSA MAIONESA, finalista en la 2a edició d’Imagine Food – 2016

Imagina’t una recepta. CONCURS “IMAGINE FOOD”

/imgs/20181101/ensaladilla2.jpg

Aconseguir que els nens mengin verdura, peix i fruita pot ser de vegades complicat. Per això, la Fundació Eroski va crear el concurs interescolar Imagine Food, dirigit a alumnes de primària per a conscienciar sobre la importància de portar una alimentació equilibrada i saludable alhora que els nens es diverteixen. En aquest concurs els estudiants dibuixen receptes originals i saludables i les 30 finalistes són interpretades pel xef Peio Gartzia i recollides en el llibre Imagine Food. En breu començarà una nova edició, així que si voleu que la vostra escola hi participi, estigueu atents al web: www.imaginefood.escueladealimentacion.es

Puja-ho a Facebook/Eroskiconsumer i comparteix la teva creació*

INGREDIENTS (4 persones):

 • 100 g d’arròs
 • 1 pastanaga bullida
 • 2 pebrots vermells del piquillo
 • 1 ou dur
 • 2 olives negres
 • 60 ml de maionesa
 • 10 ml d’oli d’oliva verge
 • 5 ml de vinagre de sidra
 • 4 g de sal
 • Salsa maionesa

PREPARACIÓ:

Bullim l’arròs durant 20 minuts en aigua amb sal, l’escorrem i el refresquem amb aigua freda. Barregem l’arròs amb la pastanaga, l’ou pelat i els bastonets de cranc, tot molt trossejat; dues cullerades de maionesa; oli d’oliva; vinagre i un pessic de sal, i ho fiquem 15 minuts a la nevera. Després li donem forma de persones, dissenyem el paraigua amb un tros de pebrot i fem servir la maionesa per a la pluja. La base està feta amb enciam en tires. Tindrem la sensació d’estar cantant sota la pluja! Els sorprendrà com de fàcil es modela i que divertida pot ser una amanida d’arròs.

 • Les fotos que revelin imatges de persones, i les dades identificatives dels participants, s’integraran en el fitxer el responsable del qual és EROSKI S. COOP, per al compliment de les finalitats indicades més amunt, i les mantindrà en el seu fons d’arxiu mentre desenvolupi accions promocionals d’aquest tipus. Si les dades proporcionades identifiquessin un menor d’edat, la seva publicació requerirà l’autorització per part del pare, mare o tutor legal, el consentiment del qual serà comprovat per part d’Eroski Consumer de manera efectiva. Tot participant podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, revocar el seu consentiment, oposar-se al seu tractament, limitar-lo i/o sol·licitar la portabilitat de les seves dades, a través de dpo@eroski.es, o adreçant-se a l’Equip DPO d’EROSKI S. COOP. Bº San Agustin s/n- 48230 Elorrio (Biscaia).