Salta el menú de navegació i ves al contingut

EROSKI CONSUMER, el diari del consumidor

Cercador

logotip de fundació

Canals d’EROSKI CONSUMER


Estàs en la següent localització: Portada > Edició impresa >

Aquest text ha estat traduït per un sistema de traducció automàtica. Més informació, aquí.

Les dades, informacions, interpretacions i qualificacions que apareixen en aquesta informació corresponen exclusivament al moment en què es van realitzar i tenen, per tant, una vigència limitada.

: Molt diferents en preu i prestacions

Un per un, 9 reproductors MP3

CREATIVE "Zen NanoPlus"

/imgs/20051201/creative.jpg 112,61 euros, 512 MB Qualitat global: bona La millor relació qualitat-preu. Incompleix la norma de garanties (només ofereix un dels dos anys prescrits). Quan se li apliquen descàrregues electrostàtiques s'apaga, i no informa que per a tornar a funcionar és necessari prémer el botó 'reset' (incompleix la norma). A més de cançons en MP3, reprodueix WMA. Prova d'ús: 7,2 punts. Petit, fàcil de transportar, menú senzill i ràdio ben valorada.

SONY "NW-E105"

/imgs/20051201/sony.jpg 104 euros, 512 MB Qualitat global: bona Una altra opció interessant, sobretot per la duració de la bateria (49 hores i mitja). Incompleix la norma de garanties (no ofereix cap document). La pantalla més petita (141 mm2) i el reproductor amb menys accessoris. No té ràdio. Necessita un programa específic (que només funciona en Windows) per a passar les cançons. A més de MP3, reprodueix WMA, WAV i Atrack3 (format de Sony). Prova d'ús: 6,1 punts. Gran capacitat de memòria en Atrack3, el format propi. No van agradar els seus controls.

Samsung "YP-ST5X Yepp"

/imgs/20051201/samsung.jpg 142,55 euros, el més car dels de 512 MB Qualitat global: bona Una altra opció interessant per ser l'únic que llegeix el format lliure Ogg, a més de MP3, WMA, WAV i ASF. Incompleix la norma de garanties (només ofereix un dels dos anys). L'únic amb temporitzador i un dels que té més accessoris. Prova d'ús: 7,6 punts, el millor. Han agradat el seu disseny i la pantalla que, tot i que és petita, mostra tota la informació necessària. El més complet en funcions i facilitat d'ús.

Blu-Sens "2306"

/imgs/20051201/blu.jpg 99 euros, 512 MB Qualitat global: bona Quan se li apliquen descàrregues electrostàtiques s'apaga i no informa que és necessari prémer el botó 'reset' (incompleix norma). Dels més petits i lleugers. Dels quatre que tenen bateria, és l'únic que es carrega amb endoll i que no necessita un PC per a carregar-la. Amb agenda. La menor autonomia (6 hores). A més de MP3 reprodueix WMA. Prova d'ús: 7,3 punts. Petit i fàcil de transportar, destaca en disseny i facilitat d'ús.

Oregon Scientific "MP120"

/imgs/20051201/oregon.jpg 133 euros, 512MB Qualitat global: bona Funciona sota l'aigua. La seua pantalla és de les més petites (168 mm2). Dels que té menys autonomia (9 hores). Els seus auriculars són els de pitjor qualitat de so. A més de MP3 reprodueix WMA. Prova d'ús: 6,4 punts. Pantalla petita i dificultat d'accés al port USB.

Ipod Shuffle "A1122"

/imgs/20051201/shuffle.jpg 98,83 euros, 512 MB Qualitat global: bona El més petit i lleuger. Incompleix la norma de garanties (només ofereix un dels dos anys). L'únic sense pantalla. Necessita un programa específic (que només funciona en Windows i Mac OS) per a passar les cançons. Sense ràdio. El connector USB està incorporat en el reproductor; no necessita cable però sense aquest pot resultar difícil de connectar. L'únic sense equalitzador. Prova d'ús: 5,8 punts, el pitjor. L'absència de pantalla, ràdio i equalització ha sigut molt penalitzada pels usuaris.

Ipod Nano "A1137"

/imgs/20051201/nano.jpg 210,50 euros, el més car. 2 GB Qualitat global: regular El de més capacitat (2 GB), amb diferència. Incompleix la norma de garanties (només ofereix un dels dos anys prescrits). La pantalla més gran (746 mm2) i l'única a color i amb possibilitat de mostrar imatges, però molt fràgil: la prova de resistència va causar nombroses ratllades, poc profundes. Necessita un programa específic (que només funciona en Windows i Mac OS) per a passar cançons. Sense ràdio, però amb funcions (agenda, jocs...). Els auriculars amb millor qualitat de so. Prova d'ús: 7,3 punts. El millor disseny, el seu menú és molt intuïtiu i fàcil d'usar.

Mpio "FG100 Digital Cool"

/imgs/20051201/mpio.jpg 157 euros. 256 MB, el de menys capacitat. Qualitat global: bona El més pesant i voluminós, la menor capacitat i un dels més cars. Incompleix la norma de garanties (només ofereix un dels dos anys). Quan se li apliquen descàrregues electrostàtiques s'apaga i no informa que és necessari prémer el botó 'reset' (incompleix norma). Un dels que té més accessoris. El segon en autonomia (24 hores i mitja). Prova d'ús: 6,8 punts. El manual i els controls no van agradar.

Acer "Advanced Player QSG"

/imgs/20051201/acer.jpg 85 euros, el més barat. 512 MB. Qualitat global: insuficient. Incompleix la norma de garanties (no ofereix cap document). Dels que tenen menys autonomia (no arriba a 10 hores). El connector USB està incorporat en el reproductor; no necessita cable però sense aquest pot resultar difícil de connectar. L'únic que només té USB 1.0, més lent. La seua ràdio està inclosa en l'auricular. L'únic que va deixar de funcionar després de ser sotmès a una prova de simulació de 50 caigudes. Prova d'ús: 6,4 punts. Els seus auriculars són els més incòmodes i manca de manual d'instruccions en paper.

Paginació dins d’aquest contingut

Et pot interessar:

Infografies | Fotografies | Investigacions