Salta el menú de navegació i ves al contingut

EROSKI CONSUMER, el diari del consumidor

Cercador

logotip de fundació

Canals d’EROSKI CONSUMER


Estàs en la següent localització: Portada > Edició impresa >

Aquest text ha estat traduït per un sistema de traducció automàtica. Més informació, aquí.

Les dades, informacions, interpretacions i qualificacions que apareixen en aquesta informació corresponen exclusivament al moment en què es van realitzar i tenen, per tant, una vigència limitada.

: La pasta fresca és més cara però va quedar millor en el tast

Una a una, 10 pastes (raviolis i tortel·linis) farcides de carn

GALLO. "Pasta amb ou farcida de carn"

/imgs/20060101/gallo.jpg Raviolis
Pasta convencional (seca). 250 grams. Surt a 4,64 euros el quilo, la més barata de la comparativa. Una de les que menys carn incorporen al farciment. En el tast, amb 4,7 punts, una de les pitjors: agrada per "la grandària" però és criticada per ser "insípida".

GALLO. "Pasta amb ou farcida de carn"

/imgs/20060101/gallo2.jpg Tortel·linis
Pasta convencional (seca). 250 grams. Surt a 5,40 euros el quilo. Només destaca pel seu baix preu i per que la seua carn és d'una qualitat una mica menor (té més teixit conjuntiu) que la dels altres farciments. En el tast, amb 5,2 punts, entre els pitjors: en va agradar la grandària i el sabor del farciment, però va ser criticada pel "color" , a més del "poc farciment" i "l'escàs sabor".

KNORR. "Pasta amb ou farcida de carn"

/imgs/20060101/knorr.jpg Tortel·linis
Pasta convencional (seca). 250 grams. Surt a 6,18 euros el quilo. Incompleix la norma de qualitat: afegeix una mica més de glutamat (additiu potenciador del sabor) del permès. El farciment té més mortadel·la que carn de vedella i porc i és de les que menys carn incorpora. És, amb diferència, la pasta amb més ou. En el tast, amb 6,4 punts, va ser de les millors: va agradar per "la bona presència", i per ser "sucosa" i "deixar un bon gust", a més del "sabor del farciment", però va ser criticada per "la poca carn" i "el poc de sabor".

KNORR. "Pasta amb ou farcida de carn"

/imgs/20060101/knorr2.jpg Raviolis
Pasta convencional (seca). Envàs de 250 grams. Surt a 6,21 euros el quilo. Incompleix doblement la norma de qualitat: afegeix una mica més de glutamat (additiu potenciador del sabor) del permès i la pasta (exclòs el farciment) té una mica menys de proteïna de l'exigida. El farciment té més mortadel·la que carn de vedella i porc i és un dels que menys carn incorpora. En el tast aconsegueixen els 5,6 punts: n'agrada el farciment però va ser criticada per "insípida" i "carn dura".

GALLO. "Pasta alimentària amb ou farcida amb carn"

/imgs/20060101/gallo4.jpg Raviolis
Pasta fresca. Envàs de 400 grams. Surt a 7,10 euros el quilo.
Entre les menys grasses (4,9%). Sense glutamat (additiu potenciador del sabor).
En el tast aconsegueix 5,4 punts: agrada pel "sabor del farciment", però és criticada per ser "molt gran", "insípida" i tenir "poc de farciment" i "un farciment molt compacte".

GALLO. "Pasta alimentària amb ou farcida amb carn"

/imgs/20060101/gallo3.jpg Tortel·linis.
Pasta fresca. Envàs de 500 grams. Surt a 7 euros el quilo, la més barata de les pastes fresques. La millor relació qualitat-preu de tota la comparativa. De les menys grasses (4,4%) i salades (0,8%). Una de les que més carn incorporen al farciment. Sense glutamat (additiu potenciador del sabor). En el tast, amb 6,4 punts, entre les millors: agrada pel "color", el "sabor" i per "tenir espècies", però és criticada per ser "molts grans" i tenir "sabor fort".

BUITONI. "Pasta fresca amb ou farcida a base de carn"

/imgs/20060101/buitoni.jpg Raviolis.
Pasta fresca. Envàs de 250 grams. Surt a 10,13 euros el quilo. De les que més farciment contenen (39%). Sense glutamat (additiu potenciador del sabor). En el tast, amb 7,5 punts, una de les millors: agrada pel "farciment saborós", la "pasta molt fina" i el "sabor que deixen", però és criticada pel "poc de farciment".

RANA. "Pasta fresca amb ou farcida a base de carn"

/imgs/20060101/rana.jpg Raviolis.
Pasta fresca. Envàs de 250 grams. Surt a 9,76 euros el quilo. De les més salades (1,7%) i grasses (11%), però la de més farciment (42%). En el tast, amb 6,5 punts, entre les millors: van agradar la "quantitat de farciment", el "sabor de la carn" i la "textura de la pasta", però va ser criticada per "salada" i per la "sensació en mastegar".

BUITONI. "Pasta fresca amb ou farcida a base de carn"

/imgs/20060101/buitoni2.jpg Tortel·linis.
Envàs de 250 grams. Surt a 10,87 euros el quilo, la pasta més cara.
De les menys salades (0,9%) però de les que té menys carn en el farciment, tot i que la carn és la de millor qualitat (menys teixit conjuntiu).
Sense glutamat (additiu potenciador del sabor).
En el tast, amb 6,7 punts, està entre les millors: agrada per la "bona grandària", el "farciment", la "pasta suau" i el "sabor que deixa", però va ser criticada pel "color molt groc" i per ser "una mica seca" .

EL PAVO. "Pasta alimentària amb ou i farcida de carn"

/imgs/20060101/pavo.jpg Tortel·linis.
Pasta fresca. Envàs de 375 grams. Surt a 7,16 euros el quilo. No destaca en res. Sense glutamat (additiu potenciador del sabor). En el tast rep 5,6 punts: agrada per la "grandària" i el "sabor suau", però és criticada pel "color clar" i pel "poc de sabor".

Paginació dins d’aquest contingut

Et pot interessar:

Infografies | Fotografies | Investigacions