Salta el menú de navegació i ves al contingut

EROSKI CONSUMER, el diari del consumidor

Cercador

logotip de fundació

Canals d’EROSKI CONSUMER


Estàs en la següent localització: Portada > Edició impresa >

Aquest text ha estat traduït per un sistema de traducció automàtica. Més informació, aquí.

Les dades, informacions, interpretacions i qualificacions que apareixen en aquesta informació corresponen exclusivament al moment en què es van realitzar i tenen, per tant, una vigència limitada.

: La millor, la més senzilla

Una a una, set maquinetes d'afaitar elèctriques

Braun "5444"

/imgs/20051001/braun.jpg 69,49 euros, la més barata
La millor relació qualitat-preu. Sistema de tall: làmines vibratòries. Punts forts: és la més petita. Funciona connectada a la xarxa i mitjançant bateries recarregables. El millor afaitat (arranat i irritació) i tall del tallapatilles. Punts dèbils: la bateria que més tarda a carregar-se (16 hores) i només dura 57 minuts.
Prova d'ús: 8,2 punts, de les més altes.
Qualitat global: molt bona.

Philips "6445"

/imgs/20051001/philips.jpg 77,96 euros, la segona més barata
Qualitat global: molt bona
Sistema de tall: fulles giratòries. Punts forts: entre les que millor afaita; encara que el nivell d'irritació és una mica inferior a les dues millors. El capçal és molt fàcil de netejar. És una de les menys sorolloses i les fulles són les més duradores (2 anys). Punts dèbils: només funciona connectada a la xarxa elèctrica
En la prova d'ús, rep 8 punts; entre les més altes.

Braun "Freeglider 6680"

/imgs/20051001/braun2.jpg 127,66 euros
Qualitat global: bona
Sistema de tall: làmines vibratòries. Punts forts: Funciona connectada a la xarxa i mitjançant bateries recarregables. Permet realitzar l'afaitat amb loció (inclosa en el conjunt) i netejar el capçal sota l'aixeta. La bateria es carrega en només una hora i l'autonomia és de 66 minuts. Punts dèbils: la més pesada (250 g) i sorollosa.
Prova d'ús: 7,3 punts.

Panasonic "ÉS7026"

/imgs/20051001/panasonic.jpg 132 euros, la segona més cara
Qualitat global: bona
Sistema de tall: làmines vibratòries. Incompleix la norma de garanties perquè ofereix un any i no els dos obligatoris. Punts forts: funciona connectada a la xarxa i mitjançant bateries recarregables. Permet la neteja del capçal sota l'aixeta. La bateria es carrega en només una hora i la màxima autonomia és de 56 minuts. Punts dèbils: la segona més sorollosa. Les fulles menys duradores (1 any).
Prova d'ús: 7,3 punts.

Remington "R9400"

/imgs/20051001/remington.jpg 109,99 euros
Qualitat global: acceptable
Sistema de tall: fulles giratòries. Punts forts: Funciona connectada a la xarxa i mitjançant bateries recarregables. Permet netejar el capçal sota l'aixeta. La bateria es carrega en només una hora i la màxima autonomia és de 50 minuts. Punts dèbils: és la més gran, la segona que més irrita la pell i el tall del seu tallapatilles és el pitjor. Les fulles són les menys duradores (1 any).
Prova d'ús: 6,8 punts, de les més pitjors.

Remington "R950"

/imgs/20051001/remington2.jpg 84,95 euros
Qualitat global: acceptable
Sistema de tall: fulles giratòries. Punts forts: La més lleugera (175 g). Funciona connectada a la xarxa i mitjançant bateries recarregables. Punts dèbils: la bateria és la que més tarda a carregar-se tot i que és la que menys dura. La que més irrita la pell (deixa sensació d'irritació i cremor). Les fulles són les menys duradores (1 any).
Prova d'ús: 6,6 punts, entre les pitjors.

Philips "HQ7740"

/imgs/20051001/philips2.jpg 136,74 euros, la més cara
Qualitat global: insuficient
Sistema de tall: fulles giratòries. El carregador es trenca quan s'aplica en parts metàl.liques accessibles a descàrregues electrostàtiques (relativament comuns). Punts forts: permet realitzar l'afaitat amb loció (inclosa en el conjunt), netejar el capçal sota l'aixeta i l'afaitat en la dutxa. La que té més autonomia. La que permet els millors afaitats (arranat i irritació). La que té el capçal més fàcil de netejar. Una de les menys sorolloses i de les fulles més duradores (2 anys). Punts dèbils: és la segona més voluminosa i només funciona mitjançant bateries recarregables.
Prova d'ús: 8,2 punts, entre les més altes.

Paginació dins d’aquest contingut

Et pot interessar:

Infografies | Fotografies | Investigacions