Salta el menú de navegació i ves al contingut

EROSKI CONSUMER, el diari del consumidor

Cercador

logotip de fundació

Canals d’EROSKI CONSUMER


Estàs en la següent localització: Portada > Edició impresa >

Los datos, informaciones, interpretaciones y calificaciones que aparecen en esta información corresponden exclusivamente al momento en que se realizaron y tienen, por tanto, una vigencia limitada.

Triar hotel : Enormes diferències de preus tant en les diverses categories com en les ciutats

Una habitació doble en dia laborable en un hotel de 3 estrelles costa des de 32 fins a 101 euros

Com puc reclamar? i taula comparativa

El primer que cal fer és dirigir-nos al responsable del servei motiu de la queixa i intentar que el problema sigui esmenat. Si l’encarregat de l’hotel no està en aquest moment, podem dirigir-nos a Recepció. Si la reclamació no és resolta ràpidament, podem utilitzar els fulls de reclamacions de l’hotel, que estaran a disposició del client.

/imgs/20030401/tema07.jpg
Els fulls de reclamacions consten de tres fulls: un per al client, un per a l’hotel i una altre per a l’Administració. El reclamant hi farà constar el nom, domicili i número de DNI o passaport i exposar els motius de la seva queixa. A més, pot remetre el full a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor o a la Delegació Territorial de Turisme per a donar curs a la investigació de la queixa. El demandant adjuntarà al full totes les proves o documents que serveixin per a la valoració dels fets i, si és un tema de preus, la factura. L’hotel està obligat a informar que ha rebut la queixa, però l’encarregat de remetre-la a l’Administració és el client mateix. L’Administració es posarà en contacte amb el demandant i el demandat, perquè aquest últim faci les seves al·legacions. L’entesa entre les dues parts o el desistiment de la demanda donarà lloc a l’arxiu de les actuacions, sempre que no hi hagi irregularitats que comportin sanció administrativa. L’autoritat competent informarà de les vies de reclamació i el seu possible accés a la justícia, on podrà recórrer l’usuari bé personalment o bé per mitjà de les Organitzacions de Consumidors.

Paginació dins d’aquest contingut

Et pot interessar:

Infografies | Fotografies | Investigacions