Salta el menú de navegació i ves al contingut

EROSKI CONSUMER, el diari del consumidor

Cercador

logotip de fundació

Canals d’EROSKI CONSUMER


Estàs en la següent localització: Portada > Edició impresa >

Aquest text ha estat traduït per un sistema de traducció automàtica. Més informació, aquí.

Los datos, informaciones, interpretaciones y calificaciones que aparecen en esta información corresponden exclusivamente al momento en que se realizaron y tienen, por tanto, una vigencia limitada.

: Diferències en la mida, el sabor i el preu

Una per una, set mostres de llagostins congelats

Krustasur

  • Surten a 3.113 pessetes el quilo.La millor relació qualitat/preu. Llagostins grans (48 unitats per quilogram). Els de més additiu antioxidant (130 ppm), si bé per sota de l'admès. Estat microbiològic correcte. Etiquetatge millorable: assenyala calibres gran i mitjà. En tast, 7,3 punts: Color correcte, aspecte agradable i atractiu. Bona mida, gran. Olor natural. Sabor agradable, saborós, fresc. Opinions dividides quant a textura (ferma, carnosa/dura, gomosa).

Antártida

  • Surten a 3.225 pessetes el quilo, els segons més cars.Frega l'error màxim admès al pes per a un únic envàs (el pes real és de 376 grams quan declara 400 grams). Mida, dels més grans: 51 unitats per quilo. Etiquetatge millorable. En tast, el millor, amb 7,6 punts: Bon color, natural. Mida gran, correcta. Bon aspecte, atractiu. Olor agradable. Textura correcta i ferma. En sabor, opinions contraposades: suau/insípid.

Barandica

  • Surten a 2.656 pessetes el quilo.Els segons amb més additiu antioxidant, encara que no arriben al màxim admès. Etiquetatge incorrecte: omet l'adreça del fabricant i certes mencions obligatòries en aliments ultracongelats. En tast, el segon millor: 7,4 punts: Bon aspecte, natural. Olor suau, correcte, natural. Sabor agradable, natural. Opinions dividides quant a color (intens/molt vermellós, artificial) i textura (consistent/poc consistent).

Pescanova

  • Surten a 3.575 pessetes el quilo, els més cars.Junt amb Krustasur, els llagostins de mida més gran (49 unitats per quilo. Poca quantitat d'additiu antioxidant (48 ppm). En tast, 6,2 punts: Bona mida. Textura correcta i consistent. Moltes discrepàncies quant a l'aspecte (correcte/massa pàl·lid, groguenc, poc atractiu), olor (bona/massa feble) i sabor (natural/feble, poc agradable).

Elmar

  • Surten a 2.356 pessetes el quilo, els segons més barats.Són els llagostins més petits: entren 69 unitats en un quilo. Poca quantitat d'additiu antioxidant (63 ppm). En tast, 6 punts: textura ferma, correcta. No hi va haver acord quant a l'aspecte (rosat, agradable/blanquinós, poc atractiu) ni a l'olor (intens, feble, poc agradable) ni en el sabor (bo, insípid).

Compesca

  • Surten a 2.438 pessetes el quilo, barats. Llagostins petits: entren 64 unitats en un quilo. Els que contenen menys additiu antioxidant (45 ppm). En tast, només 4,4 punts: color pàl·lid, groguenc, poc fresc. Aspecte desagradable. Sabor poc agradable, feble, insípid. Discrepància quant a olor (bo/feble), i textura (ferma/poc compacta).

Delfín

  • Surten a 2.320 pessetes el quilo, els més barats. Són petits (entren 64 peces en un quilo). En tast, els pitjors: 3,5 punts. Mal aspecte, color pàl·lid, poc atractiu. Textura tova, poc compacta. Mal sabor, feble. Opinions contraposades en olor (bo, intens/dolent, feble).

Paginació dins d’aquest contingut

Et pot interessar:

Infografies | Fotografies | Investigacions